Online mentale training

wedstrijdzwemmer/sporter die schoolslag zwemt

Of je nu topsporter of recreatief sporter bent, in beide gevallen wil je waarschijnlijk het beste uit jezelf halen. Hiervoor is trainen nodig en dit wordt in de meeste gevallen ook gedaan.

Veel en hard. Trainen van het lichaam bedoel ik dan. Want het trainen van onze geest schiet er vaak bij in. En dat terwijl dit juist zo belangrijk is.

Je lichaam en geest staan onlosmakelijk met elkaar in verbinding. Jouw gedachten bepalen wat jouw lichaam doet. Dus even die gedachte; 'Ik kan niet meer´ heeft zeer veel invloed op de prestatie die jouw lichaam levert. Dus waarom dan geen mentale training?

Zelf ben ik topsporter geweest. Ik deed aan wedstrijdzwemmen, maar wilde in die periode vrij weinig van de sportpsychologie weten. De enige mentale training die wij hadden ging voornamelijk over doelen stellen. Maar er is zóveel meer wat jou kan helpen je beste prestaties neer te zetten!

Nu mijn sportcarrière de afgelopen jaren op een veel lager pitje staat en ik een tijdje als psycholoog werk, ben ik mij wel in de sportpsychologie en mentale training gaan verdiepen. En er is een wereld voor mij open gegaan. Deze wil ik graag met andere sporters delen. Er valt nog zoveel winst te behalen naast de fysieke trainingen, dat het zonde van alle tijd en energie is om de mentale training links te laten liggen.

Dus:

  • Ben jij een sporter die zich ook wil ontwikkelen op het mentale vlak?
  • Wil jij (beter) leren visualiseren?
  • Wil jij leren hoe je gedurende een race/training in het moment kan blijven?
  • Heb jij last van twijfels voor een wedstrijd?
  • Schieten jouw gedachten tijdens een race alle kanten op?
  • Heb je het idee dat er meer in zit, maar dat dit er maar niet uit komt?
  • Ben jij nog op zoek naar de optimale wedstrijdvoorbereiding?

 

Neem dan nu contact op! Samen gaan wij onderzoeken waar je tegenaan loopt, om dit vervolgens aan te pakken. Alleen op deze manier, door lichaam én geest te trainen, kan jij als sporter het allerbeste uit jezelf halen!